EN GR

Ανοιχτή Πρόσβαση

 
Πολιτική Ανοικτής Πρόσβασης
Η Ανοικτή Πρόσβαση (Open Access) είναι ένα μοντέλο δημοσίευσης που παρέχει άμεση, και χωρίς συνδρομή πρόσβαση στο πλήρες κείμενο των δημοσιευμένων άρθρων. Επιπλέον, οι συγγραφείς που δημοσιεύουν σε περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα του άρθρου τους. Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται γίνονται ελεύθερα και μόνιμα προσβάσιμα στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους. Για τη διασφάλιση της ψηφιακής διατήρησης για το μέλλον, από το 2022 και έπειτα οι ηλεκτρονικές εκδόσεις του ΕΛΕΥΘΩ θα αρχειοθετούνται στο Portico, όπως και για όλες τις εκδόσεις της European Publishing.
Το ΕΛΕΥΘΩ παρέχει άμεση Ανοικτή Πρόσβαση στο περιεχόμενό του υποστηρίζοντας την αρχή της υποστήριξης της παγκόσμιας ανταλλαγής γνώσεων καθιστώντας διαθέσιμη ελεύθερα στο κοινό τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας. Όλο το περιεχόμενο του περιοδικού είναι δωρεάν διαθέσιμο χωρίς χρέωση στον χρήστη ή στο ίδρυμά του. Οι χρήστες επιτρέπεται να διαβάζουν, να αποθηκεύουν, να αντιγράφουν, να διανέμουν, να εκτυπώνουν, να αναζητούν ή να συνδέουν τα πλήρη κείμενα των άρθρων, ή να τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο νόμιμο σκοπό, χωρίς να ζητούν προηγούμενη άδεια από τον εκδότη ή τον συγγραφέα.

Πνευματικά δικαιώματα
Από το 2022 και έπειτα, οι συγγραφείς που υποβάλλουν το έργο τους στο ΕΛΕΥΘΩ διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα του έργου τους χωρίς περιορισμούς.
Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ΕΛΕΥΘΩ είναι διαθέσιμα σύμφωνα με τους όρους της άδειας Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License (CC-BY-NC 4.0).

Πολιτική χρέωσης
Το ΕΛΕΥΘΩ
  • Δεν αξιώνει καμία οικονομική ή άλλου είδους απολαβή από τους συγγραφείς ενός άρθρου, είτε για την κατάθεση των άρθρων τους στο περιοδικό προς δημοσίευση, είτε για να ελεγχθούν από το σύστημα κριτών, είτε για να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες των κριτών.
  • Δεν αξιώνει καμία οικονομική ή άλλου είδους απολαβή από τους συγγραφείς ενός άρθρου, για να πραγματοποιηθεί η δημοσίευση του άρθρου τους σε τεύχος του περιοδικού.
  • Δεν αξιώνει καμία οικονομική ή άλλου είδους απολαβή από τους συγγραφείς ενός άρθρου ή τους αναγνώστες του περιοδικού, ώστε να διαβάσουν ή και να κατεβάσουν οποιοδήποτε άρθρο.
  •  
    ISSN:1106-6822
    Journals System - logo
    Scroll to top