EN GR

Γιατί να δημοσιεύσετε στο ΕΛΕΥΘΩ

 
Επαγγελματική έκδοση
Το ΕΛΕΥΘΩ εκδίδεται από την European Publishing, μια εκδοτική εταιρεία Ανοιχτής Πρόσβασης που εδρεύει στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης. Η European Publishing έχει στο χαρτοφυλάκιό της 7 περιοδικά ανοιχτής πρόσβασης, με πάνω από 1εκατ. θεάσεις πλήρους κειμένου το 2021. Τα περιοδικά της συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες οδηγίες βέλτιστης πρακτικής για συντάκτες περιοδικών COPE, καθώς και τις συστάσεις ICMJE για τη συμπεριφορά, τη δημοσίευση και την επεξεργασία Ακαδημαϊκής Εργασίας σε Επιστημονικά Περιοδικά.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκευθείτε την ιστοσελίδα European Publishing

Δημοσίευση Ανοιχτής Πρόσβασης - διατηρείτε τα πνευματικά δικαιώματα
Μετά τη δημοσίευσή τους όλα τα άρθρα είναι δωρεάν για λήψη από όλους τους αναγνώστες χωρίς καμία συνδρομή. Τα άρθρα που δημοσιεύονται σε περιοδικά ανοιχτής πρόσβασης αναφέρονται πιο συχνά από αυτά σε περιοδικά μη ανοιχτής πρόσβασης. Επιπλέον, καθώς όλα τα άρθρα δημοσιεύονται υπό τις άδειες Creative Commons, διατηρείτε την ιδιοκτησία και τα πνευματικά δικαιώματα του άρθρου χωρίς περιορισμούς.

Γρήγορη και επαγγελματική αξιολόγηση από ομότιμους κριτές
Συνεργαζόμαστε στενά με συντάκτες και ομότιμους κριτές για να παρέχουμε στους συγγραφείς μια αποτελεσματική, δίκαιη και εποικοδομητική διαδικασία αξιολόγησης. Προσφέρουμε μια εύκολη ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης από ομοτίμους κριτές για αυτόν τον σκοπό.

Αυτοματοποιημένη πλατφόρμα εκδόσεων
Η υψηλής ποιότητας επεξεργασία στην αυτοματοποιημένη πλατφόρμα εγγυάται την καλύτερη διαδικασία παραγωγής. Η έκδοση PDF κάθε άρθρου δημοσιεύεται σε συγκεκριμένη μορφή που έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει την καλύτερη εμφάνιση. Το ΕΛΕΥΘΩ χρησιμοποιεί μια προηγμένη, ειδικά σχεδιασμένη, ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοσίευσης. Κάθε υποβληθείσα εργασία περνά από τη διαδικασία αξιολόγησης και, εφόσον γίνει αποδεκτή, ακολουθεί μια γρήγορη διαδικασία επεξεργασίας και δημοσίευσης.

Crossref
Η European Publishing είναι μέλος του Crossref. Αυτό το δίκτυο σύνδεσης αναφορών καλύπτει περισσότερα από 74 εκατομμύρια άρθρα περιοδικών, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία περιεχομένου από διάφορους εκδότες παγκοσμίως. Μέσω του Crossref, όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ΕΛΕΥΘΩ θα λάβουν ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης ψηφιακού αντικειμένου (Digital Object Identifier - DOI), το οποίο θα τους επιτρέπει να αναφέρονται από άλλα άρθρα.

Για όλους αυτούς τους λόγους και περισσότερους, το ΕΛΕΥΘΩ είναι ένα εξαιρετικό περιοδικό για τη δημοσίευση της έρευνάς σας.

Ανυπομονούμε να λάβουμε τις υποβολές σας.
Η Συντακτική Ομάδα
ΕΛΕΥΘΩ
 
ISSN:1106-6822
Journals System - logo
Scroll to top